Marathon update

Diverse Pijnackerse jeugd geplaatst voor NK-Marathon

De afgelopen weken zijn er weer diverse Pijnackernaren actief geweest in de marathons.
Jerrie Suyker rijdt het hele seizoen al in de gewestelijke top van de heren C2 mee en staat 2e in het klassement met mogelijkheden op meer.
De toppers pakken in deze wedstrijden over 40 ronden geregeld 1 of meer ronden voorsprong.
In deze groep rijden ook de masters mee met Cor v/d Valk, Martin de Hoog, Marco Overvoorde en Bert Jan Mostert.
Cor en Martin rijden ook regelmatig bij de eerste 10.

Peter Rijnsburger rijdt geregeld bij de eerste 20 bij het 6-banen toernooi, een competitie over verschillende wedstrijden op banen van Alkmaar tot Breda.
Jerrie heeft op uitnodiging ook 1 keer deelgenomen aan het 6 banen (in Den Haag) en reed geregeld met de voorsten mee.
Peter reed ook nog een mooi NK op natuurijs en werd 46e.

Niels Overvoorde en Rienk Engele hebben al diverse topnoteringen gehaald op de vrijdagavond competitie.
Niels won al een wedstrijd en werd  vrijdag 8 februari 2e en afgelopen vrijdag weer 1e bij de B-s (staat 3e  in het klassement)
Rienk werd 8 februari 4e maar was wel de eerste C-junior en afgelopen vrijdag ook 4e maar 2e C-jun. (staat 5e in het klassement met uitzicht op meer)

Stacey Lansbergen en Martina de Hoog rijden ook regelmatig in de punten.
Stacey staat 4e bij de dames C3 en Martina staat 10e bij de junioren.
Inge Mostert heeft ook een aantal keer verdienstelijk deelgenomen en staat 7e in het junioren klassement.

Zaterdag 23 februari vindt de NK/marathon voor junioren plaats in Dronten.
Doordat de jeugd zo succesvol presteert zijn er velen uitgenodigd.
Jun C Rienk Engele

Jun B Niels overvoorde
Jun B Inge Mostert
Jun B Martina de Hoog (reserve)
Jun A Stacey Lansbergen
Jun A Jerrie Suyker

Voor diegenen die deelnemen veel succes.

03 Maart vindt in den Haag vanaf 17.30 de finale van de oomscup plaats waar alle Pijnackerse marathonrijders vertegenwoordigd zullen zijn.