Contact

Voor meer informatie en bestellen van de clubkleding, kunt u contact opnemen met:

 

 

Jacqueline van Winden

Noordweg 53A

2641 AK Pijnacker

Tel: 06-83338205

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubkleding

Beste leden van de IJsvereniging Pijnacker,

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om clubkleding te bestellen. Mede dankzij onze sponsoren is de kleding scherp geprijsd:

  • AAC Engineers and Constructors
  • GMG Toussaint plafond en wand afwerking
  • Ammerlaan The Green Innovator

Wij bestellen 1 maal per jaar en hebben in principe weinig op voorraad. Wilt u komend seizoen dus verzekerd zijn van clubkleding geven wij u nu de mogelijkheid om te bestellen.

Bestellen kan door bijgaand bestelformulier te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op volgorde van binnenkomst zal het bestelformulier behandeld worden. Voor sommige artikelen kan het zo zijn dat we niet voldoende in die maat binnen krijgen, dan geldt dus deze volgorde van binnenkomst.  Vanaf 4 november zal op jullie bestellingsmail geantwoord worden.
Als het goed is zal woensdagavond 30 november een pasavond zijn en zal ook op volgorde van binnenkomst qua bestelformulier uitgeleverd gaan worden. Je kan dan nog passen en alsnog van maat switchen.

Wij verwachten dat alle leden die schaatsen, dit in onze clubkleding doen. Dit geldt ook voor de jeugdige schaatsers op de zaterdagavond. Voor de jeugd is in ieder geval een jack gewenst.

Ter bevestiging van de bestelling ontvang je een factuur per e-mail. Zodra de kleding binnen is zullen wij alles verwerken en ontvangt u bericht over de betaling en het afhalen.

Met vriendelijke groeten,

Coördinator clubkleding
Jacqueline van Winden
Tel 06-83338205
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Hieronder de (pre-)selectie in de clubkleding: