Contact

Voor meer informatie over en inschrijven voor het G-schaatsen kunt u contact opnemen met:

Kim Tholenaars

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Winnaars Joop Koot bokaal

Daan van Dijk (2015)

Finn Haaksma (2014)

Joris Dorst (2013)

Jelle Koot (2012)

De Specials

Ook komend seizoen is het weer mogelijk om als G-schaatser actief te zijn op de Uithof. Deze groep is ooit opgericht door Joop Koot met als doel kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking/achterstand te leren schaatsen en de les aan te passen aan hun niveau. Dit kunnen we doen door meer begeleiders op het ijs te laten, met zo nodig één op één begeleiding.
 
De G-schaatsers rijden op het jeugdschaats-uur van de ijsvereniging Pijnacker, op zaterdag van 18.30 uur tot 19.30 uur op de Uithof in Den Haag.
De coördinatie van het G-schaatsen is in handen van Jacqueline van Winden. Voor informatie of voor het opgeven van uw zoon of dochter kunt u bij haar terecht.

De groep
Dit seizoen hebben we weer een enthousiaste groep van maar liefs 10 schaatsers met leeftijden variërend tussen de 13 en 27 jaar. Door wat verloop is er altijd plek voor nieuwe schaatsers. In totaal zijn er 8 begeleiders die elkaar afwisselen, zodat er altijd 2-3 begeleiders aanwezig zijn.

Naast de training van iedere zaterdag proberen we ook ieder jaar aan een aantal leuke evenementen deel te nemen of iets gezelligs met elkaar te organiseren.
 
Hopelijk tot ziens allemaal op de ijsbaan!