Seizoensinfo

Het wedstrijdschema voor de Uithof vind je hier.

Inschrijven voor jouw wedstrijden doe je hier.

Contact

Voor meer informatie en inschrijven voor het langebaanschaatsen, kunt u contact opnemen met:

 

Anton van Os

06- 4813 2450

of:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even voorstellen - (nieuwe) trainers jeugdselectie

Op de ALV kon de TC van IJVP het goede nieuws melden dat het trainerscorps van onze vereniging is uitgebreid met een tweetal nieuwe trainers. Samen met Bernd Sommer (vorig jaar begonnen als trainer) gaan Hedwig Heijden en Gerben Pels de zomer- en ijstrainingen van de jeugdselectie van IJVP verzorgen. Hieronder stellen zij zich voor.

Bernd Sommer

Hallo, ik zal me even voorstellen ik ben Bernd Sommer 32 jaar en woonachtig in Pijnacker. Ik heb 18 jaar schaatservaring. 5 jaar geleden ben ik begonnen op zaterdagavond met training geven in het jeugdschaatsen. Vorig jaar ben ik gestart met de jeugd B-selectie training te geven wat ik met met veel plezier doe.

Ik houd ervan om in mijn vrije tijd met sport bezig te zijn (schaatsen, hardlopen, fietsen, en skiën) ik vind het leuk om mensen te begeleiden naar een hoger niveau.

 

Hedwig Heijden

Ik ben Hedwig Heijden. Ik ben 28 jaar en ik woon in Schiedam. Op mijn tweede verjaardag kreeg ik mijn eerste paar schaatsen va
n mijn ouders. Toen ik 6 jaar oud was ben ik begonnen met schaatsen op de ijshockeybaan in Den Haag. Daarna ben ik al gauw doorgestroomd naar de vierhonderdmeterbaan en nu schaats ik nog steeds.

Toen ik junior werd ben ik begonnen met training geven aan de jongste pupillen. Ik vond het lesgeven zo leuk dat ik daar ook mijn werk van heb gemaakt. Dit jaar ga ik voor het eerst bij YVP aan de slag en ik heb er heel veel zin in.

 

Gerben Pels

Hallo!

Ik ben Gerben Pels, 25 jaar oud en woon in Pijnacker. Ik heb geschaatst vanaf mijn 6e tot mijn 18e. Afgelopen seizoen ben ik weer begonnen met schaatsen omdat ik er altijd veel plezier in heb gehad. Naast schaatsen doe ik ook aan voetbal, wielrennen en hardlopen. Hiernaast studeer ik aan de Haagse academie voor lichamelijke opvoeding. Mijn doel is om docent lichamelijke opvoeding te worden. Vanzelfsprekend vind ik het erg leuk om mijn enthousiasme voor sport over te brengen op anderen.