Uitslagen Clubkampioenschappen 2022

Er is weer fel gestreden tijdens het ClubKampioenschap!  

Na het startschot ging het nog maar om één ding : zo snel mogelijk naar de finish!
Natuurlijk wil je sneller zijn dan je trainingsmaatjes, je broer of zus. Uiteindelijk leverde iedereen een prestatie op zich.

Ter afsluiting was er de ploegenachtervolging. Met 6 ploegen een aardige bezetting, het leverde i.i.g. een mooie strijd.

Hier vind je de totale uitslag van alle categorieën terug.
De prijzen voor de klassementen zullen worden uitgereikt op zondag 10 april. We hopen natuurlijk op een grote opkomst, zodat alle winnaars een mooi podium krijgen!

Marktplein van IJVP

Wil je tweedehands schaats-artikelen aanbieden, zet het op Marktplaats.nl met IJVP in de titel, dan kunnen we ze makkelijk vinden.

Zoek je tweedehands schaats-artikelen, ga naar:  Marktplaats.nl met de IJVP artikelen

VERSLAG NATUURIJS 2021

Vrijdag 12 februari om 16.00 ging de baan open. Helaas was het natuurijs op vele plaatsen ons voor. Dit betekende dat we niet heel veel leden mochten verwelkomen. En daar de corona-regels streng waren, konden we ook geen nieuwe mensen binnen laten. Wat was het dan ook een feestje dat er zaterdag rond 17.30 veel jeugdleden met een ouder de ijsbaan vonden. En nog leuker: wat was het geweldig om de blijheid te zien dat de jeugd toch nog een mini-11-stedentocht gingen mee maken dit schaasseizoen! We hadden de echte elfstedenkaarten, de spekjes en na afloop warme chocolademelk. Een topavond voor onze vereniging.  

Uitslagen 100m kortebaanwedstrijd 

Op zondag 14 februari 2021 hebben de deelnemers weer snelle tijden gereden op de 100mtr baan bij de tinteltent.
De resultaten zijn terug te vinden in de lijst met deelnemers. De namen van de kinderen die zwart zijn afgedrukt, zijn de winnaar in hun categorie, ze krijgen komende zaterdag op de Uithof hun prijs uitgereikt.  Na de 100m wedstrijd is er nog een afvalrace verreden. 

In het fotoalbum kunt u nog even nagenieten met de foto's van de mini-elfstedentocht die op zaterdag 13 februari werd georganiseerd. Bijna 80 kinderen deden mee aan dit spektakel.

IJsbaan gesloten

maandag 15 feb 2021, 08:00

De ijsbaan bij de Tinteltent is vandaag door de snelle dooiinval gesloten.