Marktplein van IJVP

Wil je tweedehands schaats-artikelen aanbieden, zet het op Marktplaats.nl met IJVP in de titel, dan kunnen we ze makkelijk vinden.

Zoek je tweedehands schaats-artikelen, ga naar:  Marktplaats.nl met de IJVP artikelen

VERSLAG NATUURIJS 2021

Vrijdag 12 februari om 16.00 ging de baan open. Helaas was het natuurijs op vele plaatsen ons voor. Dit betekende dat we niet heel veel leden mochten verwelkomen. En daar de corona-regels streng waren, konden we ook geen nieuwe mensen binnen laten. Wat was het dan ook een feestje dat er zaterdag rond 17.30 veel jeugdleden met een ouder de ijsbaan vonden. En nog leuker: wat was het geweldig om de blijheid te zien dat de jeugd toch nog een mini-11-stedentocht gingen mee maken dit schaasseizoen! We hadden de echte elfstedenkaarten, de spekjes en na afloop warme chocolademelk. Een topavond voor onze vereniging.  

Uitslagen 100m kortebaanwedstrijd 

Op zondag 14 februari 2021 hebben de deelnemers weer snelle tijden gereden op de 100mtr baan bij de tinteltent.
De resultaten zijn terug te vinden in de lijst met deelnemers. De namen van de kinderen die zwart zijn afgedrukt, zijn de winnaar in hun categorie, ze krijgen komende zaterdag op de Uithof hun prijs uitgereikt.  Na de 100m wedstrijd is er nog een afvalrace verreden. 

In het fotoalbum kunt u nog even nagenieten met de foto's van de mini-elfstedentocht die op zaterdag 13 februari werd georganiseerd. Bijna 80 kinderen deden mee aan dit spektakel.

Paasloop 2020 afgelast

Het coronavirus grijpt om zich heen en wereldwijd worden rigoreuze maatregelen genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het kabinet heeft aangegeven alle evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 mensen af te gelasten. Als gevolg van de huidige situatie rondom Covid-19 is de Paasloop op 13 april 2020 afgelast.

geen schaatsen meer.....

Naar aanleiding van het advies van de KNSB is per direct besloten dat:
* de trainingen niet meer door gaan dit seizoen.
* geen jeugdschaatsen op zaterdagavond
* geen jeugdkamp in Brabant begin april
* waarschijnlijk ook geen Clubkampioenschap
* geen snel-ijs in Leeuwarden aanstaande zaterdag