Welkom op de vernieuwde site van IJsvereniging Pijnacker

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is hij daar dan: de nieuwe site van IJsvereniging Pijnacker. Deze site biedt ons vele nieuwe mogelijkheden om informatie over onze vereniging te verspreiden naar onze leden en alle andere geinteresseerden.

 

Zo kunnen we via het nieuwe systeem met meerdere mensen de site onderhouden en dus nog sneller en vaker nieuwsberichten op de site plaatsen. Maar ook jullie kunnen nu bijdragen aan de inhoud van de site door in je Twitter berichtjes de hashtag #IJVP te gebruiken. Publieke Twitterberichten komen daarmee automatisch op de voorpagina van de website te staan. Dus ben je iets aan het doen dat met schaatsen over de ijsvereniging te maken heeft, laat het dan weten!

In de nabije toekomst zullen meer mogelijkheden aan de site worden toegevoegd (denk aan: inschrijfformulieren,  documentatie voor de jeugdschaatsbegeleiders, meer mogelijkheden voor sponsor uitingen, etc).

Veel plezier alvast met het gebruik van deze nieuwe site! Mocht je tegen foutjes aanlopen of andere opmerkingen over de site hebben, dan kun je deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..