Inschrijving IJVP seizoen 2024-2025

De Baancommissaris van het Gewest heeft besloten dat op zaterdag 5 oktober de Uithof zijn deuren opent voor ons schaatsers. Hierbij willen we daarom iedereen uitnodigen om zich weer in te schrijven voor het komende schaatsseizoen.

Het inschrijfformulier: <Inschrijfformulier Langebaanschaatsen>

Trainingsdata en -tijden

Trainingsuur: Tijd: Categorie / Doelgroep:
 Ma-1  18:15 tot 19:30  Alle categorieën
 Ma-2  21:30 tot 22:45  Junioren A t/m Masters
 Di-1  17:00 tot 18:15  Alle categorieën
 Di-2   18:30 tot 19:45  junioren B , Junioren A t/m Masters    wedstrijdrijders
 Wo-1  17:00 tot 18:15  Pupillen,  junioren C,  Junioren B
 Wo-2  18:30 tot 19:45 KNSB Talenten Team ZW LB, Gewestelijke. selectie langebaan, gewestelijke selectie marathon, en eventueel andere geselecteerden (vanaf jB) , 
 Wo-3  22:00 tot 23:15  Junioren A t/m masters. DSSV ELS
 Do-1  17:00 tot 18:15  KNSB Talenten Team ZW LB, Gewestelijke. selectie langebaan, en geselecteerden YF langebaan
 Do-2  18:30 tot 19:45  junioren B , Junioren A t/m Masters    wedstrijdrijders
 Vr-1  17:00 tot 18:15  Alle categorieën
 Vr-2  18:30 tot 19:45  Pupillen t/m neo-sen
 Za-1  07:00 tot 08:15  Alle categorieën
 Za-2  08:30 tot 09:45 Lekstreek, SVR alle categorieën + andere verenigingen op aanvraag

NB: Tijdstip met IJVP-trainer

Tarieven
In het <Inschrijfformulier Langebaanschaatsen>.vindt u de gewijzigde tarieven. Bel of mail bij eventuele vragen over de tarieven met de Penningmeester van de vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Digitale abonnementskaarten (niet voor zaterdagavond 18.30-19.30)
De toegangspassen van het afgelopen seizoen kunnen weer worden gebruikt. Ik ga er vanuit dat een ieder deze nog heeft. Mocht dit niet het geval zijn dan moet de Uithof een nieuwe kaart aanmaken. Geef dit door, hier zijn extra kosten aan verbonden! Daarnaast heeft de baancommissaris aangegeven dat mutaties gedurende het jaar € 1,50 gaan kosten. Ook deze worden doorbelast.

Wedstrijdrijders
Via de KNSB dient men zelf voor een geldige licentie te zorgen en via het <Inschrijfformulier> kan aangegeven worden voor welke categorie (langebaan, marathon of beiden) IJVP vastrecht dient aan te vragen.

Landtraining 2024
De kosten zijn € 30 voor één avond, € 50 voor twee avonden. De contributie voor de jeugd is reeds dit jaar verzocht te betalen. Het senioren-uur wordt later geïncasseerd.

Passeerkaart
Voor ouders die het aankomende seizoen op een doordeweekse middag/avond de training willen aanschouwen, kunnen een passeerkaart aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 5,= voor het gehele seizoen. Dit kunt u aangeven op het <Inschrijfformulier> van de langebaanschaatsers.

Mutaties via de ledenadministratie
Zijn gegevens zoals adres, telefoonnummers of het bankrekeningnummer voor de automatische incasso gewijzigd, mail dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hulp nodig? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op telefoonnummer 06-4813 2450. We zoeken dan naar een passende oplossing.

Tijdig ‘volledig’ aanmelden!
Aanmelden via het <Inschrijfformulier langebaanschaatsen>. De technische commissie heeft dan overleg over de indeling van de groepen, waarna de inschrijfformulieren verwerkt moeten worden voor de baancoördinator. Inschrijfformulieren die te laat zijn ontvangen kunnen niet tijdig meer worden verwerkt. Iedereen die een formulier heeft ingediend krijgt hiervan automatisch een bevestiging. Laat het weten als je voor 20 augustus geen bevestiging ontvangen hebt! Er is dan mogelijk iets verkeerd gegaan.

Zondag 22 september wordt ons seizoen geopend, zijn de groepen bekend en kunnen we proosten op het seizoen. Zet m in de agenda!

 

Tot slot:
Zoals elke vereniging kan IJVP niet zonder de inzet van alle vrijwilligers. Het is nog niet zeker of alle evenementen definitief doorgaan maar voor een aantal activiteiten zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die minimaal één dag het komende seizoen zich willen inzetten voor de begeleiding van:

- de jongste jeugd op het ijs op de zaterdagavond,
- de Run-Bike-Ron op 19 november,
- de Halve Marathon van Oostland op 10 september,
- de mini-elfstedentocht ter afsluiting van het jeugdschaatsen,
- zitting willen nemen in het Juryteam van de Uithof,
- of alle andere activiteiten die nog georganiseerd moeten worden.