Start van de zomertrainingen ondanks Corona

De landtrainingen voor jeugdschaatsers en junioren van IJVP zijn dank zij de versoepeling van de Corona maatregelen weer van start gegaan. 

Ook voor de senioren zullen de trainingen binnenkort starten en wel op dinsdag 2 juni om 20:00. 

Nu het buitensporten weer is toegestaan zijn ook bij IJVP de zomertrainingen weer van start gegaan.
Er wordt getraind onder strikte corona regels die zijn opgesteld door de KNSB in samenspraak met de NOC/NSF. Deze regels zijn onder de noemer “Sportprotocol Corona” te vinden zijn op de website van de KNSB. Naleving van deze regels betekent o.a. dat er geen gebruik wordt gemaakt van het clubhuis, het omkleden en douchen thuis gebeurt en de anderhalve meter richtlijn strikt in acht wordt gehouden.
Voorlopig wordt er op dinsdag avonden weer getraind door onze jeugdschaatsers o.l.v Arthur Kluiters en junioren o.l.v Kurt Wubben en Menno Ammerlaan. Binnenkort worden waarschijnlijk ook op de donderdag avonden trainingen voor deze categorieën georganiseerd.


Ook de senioren kunnen binnenkort de stijve spieren weer aansterken en soepel maken als voorbereiding op het komende winterseizoen. De trainingen voor de senioren o.l.v. Ad Overdevest zullen weer starten op dinsdag 2 juni om 20:00 uur op het veld bij de Tinteltent.