Afsluiting van het seizoen 2018-2019.

(16-04-2019) 
Met de uitslag van het grote Voorspelspel; of wel een samenvatting van de resultaten van onze leden.

De Afsluiting van het seizoen was een zeer geslaagde middag en avond. De middag was een fantastische spel annex trainingsmiddag voor de jeugdschaatsers met aansluitend het traditionele pannenkoekenmaal.
Deze middag ging naadloos over in de BBQ en prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen. Veel ouders en kinderen van het jeugdschaatsers bleven hangen en genoten van de BBQ en de contacten met de aanwezige schaatsers en leden van de vereniging.
Helaas ontbraken de senioren en masters van de club, naast enkele die met de kinderen aanwezig waren in de middag telde ik slechts 5 volwassen schaatsers. Maar van de jeugd/junioren was gelukkig bijna iedereen aanwezig. In totaal waren er meer dan honderd deelnemers aan de BBQ.

Bij de seizoensstart waren er weer vragen betreffende de clubprestaties en wetenswaardigheden gesteld in het grote Voorspelspel. Aan het einde van de avond werden de antwoorden gegeven en de winnaar bekend gemaakt.
Enkele vragen vielen af omdat de prestaties niet voldoende waren om in het klassement te komen of omdat er simpelweg niet gereden was.

Opvallend is dat degene met de meeste goede antwoorden niet de winnaar is geworden
Dat degene die de ledenadministratie doet vraag 1 goed had
Dat er twee man voorzien had dat Jutta niet aan het NK allround mee zou doen maar aan het NK sprint

Na 14 beantwoorde vragen waren er nog 4 kandidaten  met een kans op de eindprijs. Het aantal aanwezigen op de avond zou daarbij de doorslag moeten geven.
Geen van de vier kwam daar ook maar bij in de buurt dus er werden geen punten mee verdient.
Uiteindelijk werd Joelle Wubben de Winnaar. En dat is maar goed ook want zij was de enige van de 4 die het shirt van AB vakwerk  (beschikbaar gesteld door Niels Overvoorde) paste.

lees hier de vragenlijst en de antwoorden