Bestellen Clubkleding (bijgewerkt)

Om de clubkleding voor het komende schaatsseizoen op tijd in huis te hebben wordt er in juli een éénmalige bestelronde georganiseerd. De eigen kledingvoorraad van de vereniging is en blijft beperkt, dus wil je zeker zijn van je clubkleding, vul dan z.s.m. het bijgaande bestelformulier in.

Geef deze bestelling voor maandag 4 juli door via een ingevuld bestelformulier en mail dit naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat er weinig paskleding is, adviseren wij eventueel aan andere leden te vragen kleding te mogen passen of contact op te nemen met ondergetekende.


Ter bevestiging van de bestelling ontvang je een factuur per e-mail. Zodra de kleding binnen is zullen wij alles verwerken en ontvang je bericht over de betaling en het afhalen.

Nieuw dit jaar is dat wij nu ook gekeurde helmen voor het schaatsen kunnen leveren (zwart-blauw) voor €99,=. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Marco Overvoorde (015-2573081 / 06-53251374 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

En als vanouds bieden we ook weer Craft-thermokleding aan tegen een aantrekkelijke prijs.
(zie bijgaand apart bestelformulier)

 

BESTELFORMULIER-ONDERKLEDING-2016

IJVP bestelijst 2016

Helmen IJVP