Schaatsruilbeurs vrijdag 26 september

In tegenstelling tot wat eerder in de Telstar stond, wordt de jaarlijkse schaatsruilbeurs niet op vrijdag 3 oktober, maar op vrijdag 26 september gehouden. Op deze avond is er de mogelijkheid om aan een paar goed passende schaatsen te komen op de door IJsvereniging Pijnacker georganiseerde schaatsruilbeurs in de Tinteltent aan de Sportlaan 17 te Pijnacker.

Je kunt er van alles vinden voor het komende schaatsseizoen, van Easygliders voor de beginnende schaatsers tot een paar super snelle noren. Ook is er volop schaatskleding verkrijgbaar. Er zijn dan deskundigen aanwezig die je alles kunnen vertellen over de schaatsen en het komende schaatsseizoen. Tevens kun je er je schaatsen vakkundig laten slijpen.

We zoeken nog meer spullen, dus heb je nog schaatsen die je niet meer past of gebruikt, we verkopen ze graag voor je. Kom ze inleveren op dinsdag 23 september tussen 19:00 en 20:00 uur in de Tinteltent op de Sportlaan 17. Kun je niet op dinsdag, dan is er ook nog een mogelijkheid om je spullen in te leveren bij Erik van Winden, op maandag 22 september tussen 20:00 en 21:00 uur aan de Akkerlanden 10 te Pijnacker.
Dus kom op 26 september tussen 19:00 en 20:30 uur naar de Tinteltent. Tot dan!