Ook IJVP doet mee met de Grote Clubactie

Ook dit jaar doet IJVP weer mee met de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn en waarvan een gedeelte van de opbrengst van een lot naar de vereniging gaat. Ook IJVP probeert jaarlijks een leuk bedrag op te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Wil je ook kans maken op leuke prijzen en een klein steentje bijdragen aan de vereniging, lees dan verder!

Alle jeugdschaatsers hebben in oktober een boekje met een toelichting gekregen met de oproep om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost EUR 3,- waarvan EUR 2,40 naar IJVP gaat zodat we leuke activiteiten voor het jeugdschaatsen kunnen blijven organiseren. De kinderen die de meeste loten verkopen, krijgen ook nog eens een leuke verrassing. Zo hebben er al eens kinderen meegedaan aan een schaatsclinic met Ireen Wust. 

Wil je een lot kopen, neem dan contact op met een van onze jeugdschaatsers en vraag hem/haar of je een lot kunt kopen. Ken je geen jeugdschaatsers? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De loten zijn nog te koop tot 23 november!