Dringende oproep voor vrijwilligers die de Communicatiecommissie willen bemensen.

We vallen maar direct met de deur in huis. Er is op de ALV van april een commissie gepresenteerd van 4 leden die zich zouden gaan inspannen om de communicatie binnen onze vereniging te verbeteren. Om uiteenlopende redenen is daar tot nu toe nog weinig merksbaars van terecht gekomen. En het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur. Daarom zijn wij dringend op zoek naar versterking op dit punt.

Graag willen we de website een echte actuele bron van informatie over onze vereniging en haar leden laten zijn. Ook willen we via nieuwsbrieven belangrijke zaken zo direct mogelijk onder de aandacht van de leden brengen. Aan het begin van het seizoen willen we graag weer eens een Krabbelaar kunnen presenteren. En als dat een beetje op de rails staat zou ook wat meer aandacht voor YVP in de regionale pers heel welkom zijn.

Maar daar zijn leden voor nodig die hieraan een bijdrage willen leveren!
Dat kan op allerlei manieren, van zelf stukjes schrijven, foto’s maken en aanleveren, statistieken bijhouden, de nieuwsbrief opmaken enzovoorts. Maar het meest nog zouden we op dit moment gebaat zijn bij iemand die hierover wat coördinatie wil uitoefenen.
Uiteraard zal het bestuur degenen die hiervoor wat tijd willen vrijmaken op alle mogelijke manieren ondersteunen.

Denk niet dat is toch niets voor mij. Juist wel!
Als je iets wilt/kunt betekenen, neem dan svp even contact op via de mail of telefoon met
Corrie Bennink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of Bert Jan Mostert  06-53508291 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Peter Suyker  06-51389139 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.