Zaterdag 14 september is de 12 inch race weer in Pijnacker.

Dit is een van de grootste terugkerende evenementen van Pijnacker. Wij gaan hier aan mee doen om de goede doelen te steunen! De goede doelen zijn dit jaar: Het Guusje Nederhorst Foundation, VUmc Onderzoek naar Kinderkanker (VONK) en Stichting Help Jeffrey uit de Rolstoel. (voor informatie over de doelen bezoek de website van de 12inch race)

We gaan verkleed in de clubkleding van IJVP en zullen iets uitbeelden. Bent u benieuwd naar wat we uitbeelden, dan verwachten we u de 14e langs de kant om ons aan te moedigen.


Wij vragen u ons helpen de goede doelen te steunen, dat kunt u eenvoudig doen door een leuk bedrag overmaken op de volgende website: https://justgiving.nl/team-ijvp. Deze website is opgezet door de 12-race zelf om het doneren veiliger en makkelijker te maken, het geld komt direct bij hen terecht. Ook kunt u natuurlijk ons persoonlijk een bedrag te doneren, dan zorgen wij dat het bij de 12 inch organisatie terecht komt. Iedere bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Alvast bedankt en hopelijk tot 14 september!

Niels Overvoorde, Jerrie Suijker, Ruben van der Ploeg, Luuk en Matthijs Engele