5 oktober Schaatsruilbeurs

Vlak voor het begin van het nieuwe schaatsseizoen biedt ook dit jaar IJsvereniging Pijnacker de mogelijkheid om gebruikte schaatsen en schaatskleding te koop aan te bieden en te kopen. De schaatsruilbeurs is dit jaar op vrijdag 5 oktober van 19:00 uur tot 20:00 uur in clubgebouw De Tinteltent, Sportlaan 17. 

Het is de bedoeling dat iedereen die spullen te koop wil aanbieden, deze van tevoren komt inleveren. De ijsvereniging zorgt er dan voor dat ze keurig uitgestald aangeboden worden. 

Heb je schaatsen (alleen noren en easygliders/houtjes, geen kunst- of hockeyschaatsen!) of schaatskleding in de aanbieding, dan kun je deze op dinsdagavond 2 oktober of woensdagavond 3 oktober langs brengen bij Rolf Binkhorst, Coba Ritsemastraat 62, Pijnacker. Eventueel kunnen de spullen op vrijdagmiddag 5 oktober tussen 18:00 uur en 18:30 uur in de Tinteltent worden ingeleverd. Lever de spullen bij voorkeur van te voren in!

Ook kunt u uw schaatsen bij de ijsvereniging vakkundig laten slijpen. Hiervoor kunt u uw schaatsen tijdens de ruilbeurs inleveren. Een week later liggen ze dan messcherp weer op u te wachten.

Alle jeugdleden dienen hun abonnement op te komen halen bij de schaatsruilbeurs.