Oudejaarswedstrijd groot succes!

Het einde van het jaar betekent een nieuwe editie drempelwedstrijden. Met in totaal 91 kinderen en een hele hoop ouders hing er gezellige sfeer op de ijsbaan op de vroege morgen. IJVP was ook erg goed vertegenwoordigd met wel 17 jeugdschaatsers aan de start. De pupillen D tot F streden tegen elkaar voor de beste tijd op de 100 meter en voor de wat oudere pupillen in de categorie A, B en C kwam hier nog een 500 meter bij. Iedereen ging als een speer en alle schaatsers hebben hun persoonlijke records flink aangescherpt. Voor deze prachtige prestaties kregen alle schaatsers een lintje als herinnering en daarnaast werden er per categorie drie medailles uitgereikt voor de beste tijden. De IJVP is weer vier prijzen rijken geworden. 

Keira Visserberg uit groepje oranje is derde geworden bij de meisjes pupillen F, Miriam de Jong uit groepje paars is ook derde geworden bij de meisjes pupillen D, Ryan Ammerlaan uit groepje rood is tweede geworden bij de jongens pupillen B en Finn Jansen ook uit groepje rood is zelfs eerste geworden bij de jongens pupillen C.

En ook de 13 andere IJVP’ers die meededen aan de wedstrijd hebben een supergoede prestatie neergezet. Zie hier alle uitslagen: Link

Deze drempelwedstrijd gemist, of te laat ingeschreven? In de voorjaarsvakantie is de derde en laatste drempelwedstrijd van het seizoen. Later hier meer informatie over.