IJsbaan  gesloten

Zaterdag 3-3-2018

de ijsbaan zal ook morgen niet meer opengaan.

Dit was het voor deze winter, drie heerlijke schaatsdagen, honderden bezoekers iedere dag.

 

Er wordt lekker geschaatst

Donderdag 26-01-2017 14:40 uur.

Ondanks het zonnetje, blijft het lekker fris op en rond de natuurijsbaan van IJVP. Het ijs houdt zich gelukkig goed en daarom zal de baan vanmiddag en vanavond gewoon geopend blijven! Van 17:00 - 19:00 is de baan gesloten zodat alle vrijwilligers zich even kunnen opwarmen en kunnen eten. 

Iedereen is welkom in de Tinteltent op de Sportlaan 17!

 

We gaan weer schaatsen!

Donderdag 26-01-2016

Straks om 10:00 uur gaat de natuurijsbaan van IJVP weer open! Iedereen is welkom om vandaag weer lekker van het natuurijs te komen genieten op de ijsbaan aan het einde van de Sportlaan in Pijnacker. 

Natuurijsnieuws

Woensdag 25-01-2016

De natuurijsbaan is dinsdag de hele dag dichtgeweest en ook vandaag zal de baan niet open gaan. Onze hoop is nog gevestigd op donderdag. Om dan open te kunnen gaan, zal het wel de komende nacht weer flink moeten gaan vriezen.

Donderdag is de laatste dag waarbij er in de voorafgaande nacht nog vorst wordt opgegeven, dus dan kan er op de baan gereden worden tot het echt niet meer kan! Daarna gaat het toch dooien.

Houdt de site in de gaten om te weten of de baan op donderdag echt open gaat!

De ijsbaan is gesloten!!!

Maandag 23-01-2017 14:00 uur

De ijskwaliteit is niet goed genoeg meer om te kunnen schaatsen. Daardoor hebben we helaas de baan moeten sluiten!

Dinsdagochtend om 9:00 uur wordt door de ijsmeesters bekeken wat de ijskwaliteit is. Dan wordt bepaald of de ijsbaan ook dinsdag weer opgesteld kan worden. Als de baan open gaat, zal dat op de website worden vermeld.