Natuurijs

Het is alweer even richting ‘vrieskou’ geweest en onze baan ligt al een paar weken  ‘onder’. Maar wanneer zouden wij onze Tinteltent open kunnen doen en heerlijke snert en warme chocolademelk mogen verkopen?
Mocht het zover zijn, 


Verder hebben we tegen die tijd vele handjes nodig die ons helpen bij het ijsonderhoud, de entree en de kantine.

Tot die tijd zijn we heerlijk actief op de banen in de omgeving. Natuurlijk met onze wekelijkse trainingsuren, maar wat dacht je van de wedstrijden op de Uithof, de 6 banen marathon op ……jawel….6 banen in de omgeving (Utrecht, Hoorn, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar). Dan hebben we nog het Thialf alwaar de jeugd steeds mooie tijden rijdt en dit jaar is het nieuw: de 4-banen competitie op Den Haag, Breda, Eindhoven en Tilburg. 
Kijk je regelmatig naar de clubrecords? Jaren was daar weinig veranderd, we zagen namen zoals Rune vd Meijden en Matthijs Engele. Echter, we zien nu de tijden verbeteren……..Bjarne den Besten, Jules van Winden. Zelfs Ymke Wubben heeft al een tijd van Jutta Leerdam kunnen verbeteren. Wie weet wat er nog gaat komen! 
Een leuk feitje, Bjarne den Beste probeert nu op de Uithof zijn tijden van Thialf te verbeteren. En: dat is reeds gelukt! Top hoor. 

Mocht het ijs in Pijnacker goed zijn, dan zullen we dat zeker laten weten via deze site en via Telstar-online.