Schaatscafé

Er staat weer een nieuw schaatscafé gepland! Dit keer op maandag 16 februari om 20.00 uur ( inloop met koffie vanaf 19.30 uur). Locatie: de tijdelijke 400-meter kunstijsbaan op het terrein van Leonidas aan het Toepad in Rotterdam.

 

Een schaatscafé is een informele bijeenkomst waarop iedere schaatsliefhebber (actief of passief) welkom is om mee te luisteren en praten over schaatsaangelegenheden in onze eigen regio.

Tijdens het komende schaatscafé zal Robbert Wever ( directeur van de tijdelijke chaatsbaan ) iets vertellen over een aantal aspecten van dit bijzondere project. Daarna zullen Sander de Iongh ( voorzitter SVR) en Floriaan Alfrink ( GTC Marathon) spreken over respectievelijk de samenwerking met de hockeyclub en de organisatie van de KPN-cup en de Oomssport-finale in Rotterdam. Na afloop van het schaatscafé bestaat, bij voldoende belangstelling, de mogelijkheid tot een korte rondleiding.

Het tweede deel van het schaatscafé staat in het teken van de realisatie van de ambities zoals die zijn verwoord in het Gewestelijke Beleidsplan/Toekomstplan 2020.